Butiker som säljer skäggfärg

Du har bestämt dig! Du ska färga skägget men vill inte gå till en barberare utan göra det själv hemma. Då vill du säkert hitta en butik där du kan köpa skäggfärg?

Om du bor i närheten av ett större köpcentrum kanske det finns specialbutiker med hårprodukter. Det kan också finnas bland hårfärgerna på din lokala stormarknad. Vi har sett att vissa ICA Maxi och Coop Forum säljer skäggfärger från och till.

Du som bor i en större stad som Stockholm, Göteborg och Malmö har det lite mer förspänt att hitta ett bra utbud av färger. Men hav förtröstan, du som bor i en mindre stad eller på landet.

Det finns ju Internet! Hallå! Du sitter ju just och läser en hemsida om skäggfärger så varför inte bara klicka hem en färg, snabbt och enkelt.

Butiker på nätet som säljer skägg- och mustaschfärg

Den butik som fått bäst betyg och många goda omdömen är SLIQHAQ. Jag har själv handlat där och man får hem färgen snabbt och smidigt utan krångel. Utbudet kanske inte är så diversifierat när det gäller varumärken, men de har i alla fall satsat på ett märke som jag gillar – Just for Men.

Exempel på skäggfärger från Just for Men

Några exempel på färger från märket Just for Men

Jag vill handla min skäggfärg offline!

Om du av någon anledning hellre vill köpa din färg i butik, offline. Då är detta våra tips på affärer dit du kan gå, åka eller krypa.

  • ICA Maxi
  • Åhléns
  • Coop Forum
  • Kicks