Butiker som säljer skäggfärg

Du har bestämt dig! Du ska färga skägget men vill inte gå till en barberare utan göra det själv hemma. Då vill du säkert hitta en butik där du kan köpa skäggfärg?

Om du bor i närheten av ett större köpcentrum kanske det finns specialbutiker med hårprodukter. Det kan också finnas bland hårfärgerna på din lokala stormarknad. Vi har sett att vissa ICA Maxi och Coop Forum säljer skäggfärger från och till.

Du som bor i en större stad som Stockholm, Göteborg och Malmö har det lite mer förspänt att hitta ett bra utbud av färger. Men hav förtröstan, du som bor i en mindre stad eller på landet.

Det finns ju Internet! Hallå! Du sitter ju just och läser på en hemsida om skäggfärger så varför inte bara klicka hem en färg, snabbt och enkelt.

Vart kan man köpa skägg- och mustaschfärger?

Utbudet för skägg- och mustaschfärger är långt ifrån lika utbrett som hårfärg. Dels är det inte lika många tillverkare som krigar om denna målgrupp som hårfärger till tjejer.

Det enklaste är att köpa färg till skägg och mustasch online. Här följer en lista på butiker och vilka märken de är återförsäljare av.

NätbutikVarumärken
GentsJust for Men, Active Men, Benjamin Barber, Colormetrics
SliqhaqJust for Men, Morgan’s Pomade
Apotek HjärtatJust for Men, Carl & Son
LykoJust for Men, Carl & Son, Beardburys, Morgan’s Pomade
BeardshopBeardburys, Just for Men

Jag vill handla min skäggfärg offline!

Om du av någon anledning hellre vill köpa din färg i butik, offline. Då är detta våra tips på affärer dit du kan gå, åka eller krypa.

  • ICA Maxi
  • Åhléns
  • Coop Forum
  • Kicks
  • Apotek Hjärtat (obs, de har ofta lägre webbpris än i fysisk butik)