Skäggpennor

En skäggpenna kan skapa en skarpare kontur för skägget och dölja områden med mindre hårväxt. Det är enkelt att använda skäggpennor och du köper de online i en färgnyans som passar din naturliga eller färgade skäggfärg.

Såna här pennor har blivit alltmer populära som en del av den dagliga skäggvårdsrutinen för män som strävar efter ett välansat utseende. Vissa tillverkare kallar de för skäggfyllningspennor.

Köpa skäggfyllningspennor

Vi har hittat följande skäggpennor att beställa på svenska butiker:

Active Men

active men skäggpenna

Pennor tillgängliga i färgerna Dark Brown, Medium Brown och Brown. En penna räcker ett helt år skriver en återförsäljare, om du bara använder den till en tunn mustasch.

Man kan variera färgintensiteten genom att trycka hårt eller löst med skäggpennan. Active Men har också en Beard Filler för färgning av större områden.

En sån här penna kostar kring 200 kr och kan beställas hos Gents.

Yumoo

Den här pennan tillverkas av Yumoo, ett japanskt företag som går att köpa genom svenska Amazon. Den har en borste med fyra spetsar som ska ge en naturlig färgning.

Färgen är vattentålig, svettsäker och bleknar inte av starkt solljus. Eelhoe Beard Pen kostar kring 100-lappen och finns att köpa i flera olika färger.